Katri Kiukas
Latteäti lukee ja kirjoittaa – tervetuloa!
Latteäiti lukee ja kirjoittaa uudessa blogissa!

Olen kirjoittanut Latteäiti-blogia syksystä 2015 alkaen ja nyt blogilla on uusi koti. Samalla blogin sisältö uudistuu. Vauvavuodet ja pahimmat äitiyden identiteettikriisit ovat takana, henkisiä ja ajallisia resursseja muihinkin asioihin on taas enemmän. Olen joskus kuvannut äitiyden alkumetrejä sukellukseksi: sitä kun päähän ei mahdu kuin syvää ihmetystä, hämmennystä, välillä ahdistusta uuden elämäntilanteen ja suhteen edessä. Kun muuttuvan kehon, väsymyksen ja ympäristön asettamien ristiriitaisten odotusten keskellä ei jaksa edes uutisia seurata. Minun sukellukseni kesti sellaiset viisi vuotta. Toiset pääsevät pinnalle nopeammin, toiset hitaammin, mutta kukaan tuskin palaa samana.

Uusi blogini on nimeltään Latteäiti lukee ja kirjoittaa, siksi että minussa on herännyt halu jakaa lukukokemuksiani sekä lasten että aikuisten kirjallisuudesta. Olenkin aikaisemmin julkaissut minuun vaikuttaneista ja sisintäni liikuttaneista kirjoista Instagramissa. Jatkossa tulen vanhojen aiheiden – äitiyden, vanhemmuuden, hoivan ja synnyttämisen – lisäksi kirjoittamaan täällä myös kirjoista ja lukemisesta. Muitakaan aiheita en rajaa ulos, onhan tämä kuitenkin minun ikioma leikkikenttäni!

Harrastan kirjoittamista ja ehkäpä tulen jossain vaiheessa jakamaan myös pätkiä muistakin kuin blogiteksteistäni. Katsotaan.

Olen tuonut viimeisimpiä vanhan blogin tekstejä uudelle sivulle. Uuttakin materiaalia on tulossa piakkoin: pyrin julkaisemaan noin kerran viikossa.

Haluan kiittää länpimästi Kansan Uutisia, joka tarjosi alustan blogilleni neljän vuoden ajan! Se oli hyvä paikka kasvaa ja oppia. Kiitän myös kaikkia lukijoitani, joiden tuen ja kannustuksen turvin olen alkanut uskoa, että minun kannattaa jatkaa kirjoittamista ja että yhteiskunnalliselle ja kriittiselle näkökulmalle äitiyteen ja hoivaan on tilausta. Toivottavasti viihdytte uuden blogini seurassa!

Sydämin Katri

Latteäti lukee ja kirjoittaa – tervetuloa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Siirry sivun alkuun